Bar och nattklubb

goda drinkar - bra puls - skönt häng

Baren på Husky

Vår bar i Vemdalen har mer att erbjuda än vår populära måndagsklubb. Precis som året har fyra olika årstider(eller fem som vi har här i fjällen), har vår bar olika skepnader. Från att bära upp kaffebuffén på lunchen till en plats som är själva hjärtat av servicen runt middagstid vidare mot att pulsera i takt till musiken på olika event och nattklubbar för att runt småtimmarna få sin välbehövliga vila.

Goda drinkar, bra priser och skönt häng utlovas på Husky. Bykrogen där turister, stugägare och bybor möts.

Uppdukat med glas och bestick i bar
En DJ spelar på nattklubb
En cocktail på en bardisk

Öppettider Bar

Barens öppettider varierar beroende på event.
Kolla in vad som händer på Husky för mer info.

Måndag – Tisdag
11.00 – 14.00

Onsdag – Torsdag
11.00 – 22.00

Fredag
11.00 – 23.00

Lördag
17.00 – 23.00

Måndagsklubb Vemdalen

Måndagsklubb på Husky har blivit ett självklart inslag i livet som säsongare under en vinter i destination Vemdalen. Skönt häng, bra musik och bra priser. Här brukar det bli en rolig mix av säsongare, turister och bybor.
En bra fest helt enkelt.

DJ:n spelar mellan kl 22.00 - 02.00 och bowlingen är öppen.
För mer info om vilka teman som kan dyka upp under säsongen kika in på Huskys Eventkalender.
Mer info om Måndagsklubbsbussen kommer inom kort.

Det här händer på husky

Här lägger vi ut klubbar, spelningar och andra event. Följ oss även på Instagram för att inte missa något.
Vi bryr oss om dig och alla andra så kom ihåg att det är krav på vaccinationsbevis vid tillställningar och sammankomster.

Måndagsklubb

Säsongspremiär för Måndagsklubben! Luciadagen i all ära. Släng på dig lite glitter & ljus, dra på en passande outfit eller kör all in med ljus i hår eller som stjärngosse. Allt handlar om första intrycket, i alla fall ikväll. Vi utlovar skönt försäsongshäng & längtar efter att få skåla in vintern 21/22 med er. DJ Fransson snurrar plattorna i vanlig ordning och vi är så redo, är du?

13
december
2021
Bild på The Relatives

The Relatives

Äntligen är det dags att i sedvanlig ordning få välkomna The Relatives upp på scenen hos oss på Husky! De börjar spela vid ca 22.00 och vi håller öppet baren till 02.00. 100 pix i dörren inklusive garderob.

17
december
2021
En DJ spelar på nattklubb

Måndagsklubb

Drottningens födelsedag nu på torsdag och julafton på fredag. Oavsett vad ni väljer att fira in denna vecka med så hoppas vi att ni väljer att göra det med oss. Väljer du att komma med tomteluva eller sjunga ja må du leva? Eller kanske vi helt enkelt bara ska höja våra glas för våra nya kollegor och välkomna alla nya ansikten som missade första klubb-tillfället? DJ Fransson håller låda återigen och det är möjligt att han kan försöka få till lite julstämning.

20
december
2021

Måndagsklubb

Idag skålar vi för 2021 och ser fram emot vad 2022 har att erbjuda. Årets sista men bara säsongens 3:e måndagsklubb är här. Idag dansar vi ut det som varit och dansar in vad som komma skall. DJ Fransson utlovar riktig feststämning.

27
december
2021
Tre killar som spelar i The Lost Trailer Boys.

The Lost Trailer Boys

29:e december bjuder The Lost Trailer Boys in till en kväll med skön stämning och härlig musik. Precis som det brukar vara när The Lost Trailer Boys intar scenen hos oss på Husky! Entré inkl garderob 80 kr från kl 21.30, de börjar spela vid ca 22.00. Kom i tid för att säkra er plats! Baren håller öppet hela kvällen till 02.00.

29
december
2021

Dela dina ideér med oss

Har du tips på roliga happenings, event och tillställningar? Är du DJ, trubadur, lirar i band eller tycker om att hålla i Quiz? På Husky vill vi utvecklas och letar efter all form av underhållning och entertainment. Känner du att det är någonting som saknas i byn? Eller alltid velat att just det bandet ska komma och spela hos oss? Kanske driver du ett lokalt företag i närheten och har några roliga idéer på samarbeten? Vi ser fram emot en vinter full med underhållning och happenings - är det dig vi söker? 

Maila event@restauranghusky.se så tar vi det vidare därifrån.