Bowling

Bowling på Husky

Bowling på Husky är perfekt aktivitet för familjen eller företagseventet. Kom och testa våra nya maskiner och scoringsystem.

I vår bowling har många känslor upplevts, både frustration och lycka. Här har vi haft korpenturneringar, måndagsklubbsbowling, företagsevent och många familjefejder.

Nya maskiner

Alla dessa känslor medför såklart ett visst slitage, även om det är härligt att se historien uttrycka sig så är det inte direkt praktiskt. Därför gjorde vi hösten 2021 en rejäl uppfräschning av bowlingen med nya bowlingmaskiner, scoringsystem och automatiska bumpers. Detta betyder ett mycket smidigare och stabilare system med bättre bowlingupplevelse för dig som gäst.

Öppettider Bowling

Måndag
11.00 - 14.00
Tisdag
11.00 - 14.00
Onsdag
11.00 - 22.00
Torsdag
11.00 - 22.00
Fredag
11.00 - 00.00
Lördag
17.00 - 00.00
Söndag
Stängt

Företagsevent

Är det dags att bjuda in till ett företagsevent? Bowling är en rolig aktivitet som de flesta kan vara med på, lägg till en god middag i avslappnad miljö och kvällen blir fulländad.

Kontakta oss för mer info och skräddarsydda lösningar.

Händer som skålar

Ölprovning + Bowling + Tre-rätters middag

Bjud ditt gäng på en helkväll signerad Restaurang Husky.
På Husky har vi länge tyckt mycket om öl! Därför kan vi erbjuda ölprovning med 5 olika provsmaker ihop med lite passande tilltugg. Ni lär er om ölets historia, skillnaden på alla olika sorter och konsten att provsmaka.

Efter provningen kan det vara bra med lite motion. Ladda tävlingsnerverna och se vem som är bäst på att kasta klot.

En timmes bowling kan göra att man blir riktigt hungrig. Då är det dags att sätta sig till bords och få en 3-rätters middag serverad. Kanske med favoritölet från provningen innan?

Grundpris för Ölprovning, bowling och 3-rätters är 850/person.